Антон Брижчук перейшов у «Діназ»

П'ятниця, Серпня 14, 2020 - 23:23

У вишгородському клубі з’явився новачок.

Півзахисник/нападник Антон Брижчук уклав угоду з вишгородським «Діназом». Креативний гравець, який вже майже два тижні перебуває в таборі вишгородського клубу, справив чудове враження під час контрольних поєдинків, з’являючись практично в кожному матчі в стартовому складі. До того ж, саме він відкрив рахунок у своєму першому матчі за «Діназ» проти донецького «Олімпіку» (2:2) та мав ще кілька непоганих моментів. Зазначимо, що Володимир Бондаренко використовував креативного новачка в контрольних матчах в якості крайнього півзахисника.

Антон Брижчук - вихованець вінницьких клубів «Нива» та ВОДЮСШ. Дорослу футбольну кар'єру розпочав у сезоні 2014/15 років у чемпіонаті Вінницької області. Наступного сезону захищав кольори аматорського футзального клубу «Блік» з обласного центру. По ходу сезону приєднався до аматорського колективу ФК «Вінниця», у складі якого виступав в обласному чемпіонаті та аматорському чемпіонаті України. Сезон 2016/17 років розпочав у складі «Факела» (Липовець). Під час зимової перерви сезону 2016/17 років виїхав до Словаччини, де грав за нижчоліговий колектив «Велике Капушани».

У 2017 році повернувся до України, де став гравцем оновленого «Кристалу» (Херсон). Разом з херсонським колективом пройшов шлях від чемпіонату області до Другої ліги України. На початку липня 2018 року підписав з клубом професіональний контракт. Дебютував за херсонський клуб на професіональному рівні 18 липня 2018 року в переможному (1:0) виїзному поєдинку першого кваліфікаційного раунду Кубку України проти новокаховської «Енергії». Антон вийшов на поле в стартовому складі, а на 67-й хвилині його замінив Олександр Михайлов. У Другій лізі дебютував 22 липня 2018 року в переможному (1:0) домашньому поєдинку 1-о туру групи Б Другої ліги проти «Миколаєва-2». Брижчук вийшов на поле на 61-й хвилині, замінивши Данила Черкашенка. Дебютним голом у «Кристалі» відзначився 6 жовтня 2018 року на 36-й хвилині переможного (5:0) виїзного поєдинку 12-о туру групи Б Другої ліги проти «Нікополя». Антон вийшов на поле в стартовому складі, а на 67-й хвилині його замінив Андрій Горбовський. У складі херсонського клубу зіграв 25 матчів (4 голи) у Другій лізі та 3 матчі (1 гол) у Кубку України.

Напередодні старту сезону 2019/20 років перебрався у «Ниву». Дебютував у футболці вінницького клубу 27 липня 2019 року в програному (0:1) виїзному поєдинку 1-о туру групи А Другої ліги проти житомирського «Полісся». Антон вийшов на поле в стартовому складі, а на 75-й хвилині його замінив Андрій Рогозін. Дебютним голом за «Ниву» відзначився 27 жовтня 2019 року на 76-й хвилині переможного (2:0) виїзного поєдинку групи А Другої ліги проти «Ужгорода». Брижчук вийшов на поле в стартовому складі, а на 89-й хвилині його замінив Андрій Рогозін.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери