За «Діназ» зіграли власні 15-річні вихованці

Субота, Січня 23, 2021 - 17:39

Юні футболісти вийшли в матчі з київським «Динамо».

В суботу «Діназ» провів контрольний поєдинок з молодіжним складом київського «Динамо» U-21, в котрому мінімальну перемогу здобули біло-сині з рахунком 2:1. Всі три м’ячі влетіли у ворота впродовж п’яти хвилин на початку другого тайму.

Перевірка молоддю гранду вітчизняного футболу була для підопічних Володимира Бондаренка вкрай потрібна. Команда нині набирає тренувальний темп і після насиченого фізичними навантаженнями першого тижня, діназівцям необхідна ігрова практика. Частково її було отримано на тижні в грі з чернігівською «Десною» (2:4), тепер настав момент пройти іспит динамівцями.

Тренерський штаб «Діназу» не зміг задіяти оптимальний склад в цьому поєдинку, оскільки деякі гравці мають мікротравми й залишилися спостерігати за грою з трибун. Зате випав шанс показати свою майстерність молодим вихованцям власної академії та потенційним новачкам.

У стартовому складі вишгородців на поле одразу вийшов один з досвідчених гравців, які приїхали на перегляд. І він підсилив гру. Утім, взаємні атаки так і не призвели до успіху до перерви. Хоча шанси аби забити мали обидві команди. Зате одразу після короткого перепочинку, команди тричі прицільно вистрілили. Спершу «прорвало» динамівців, котрі відкрили рахунок на 50-й хвилині точним пострілом з-за меж карного майданчику, а за дві хвилини закріпили свій успіх. На цей раз гравець киян головою переправив кулю в сітку з близької відстані.

«Діназ» кинувся відіграватися і швидко скоротив розрив. Після розіграшу чергового кутового гол в свій актив записав центральний захисник Володимир Дмитренко, котрий ногою переправив м’яч у дальній кут воріт. Надалі вишгородці мали реальний шанс уникнути поразки, але на 73-й хвилині гравець, що перебуває на перегляді, не зумів реалізувати пенальті. Надійно зіграв голкіпер «Динамо» U-21, парирувавши удар з «точки».

Варто зазначити, що в другому таймі наставник Володимир Бондаренко випустив на поле двох 15-річних вихованців академії «Діназу» - атакувального хавбека Романа Саленко (на фото зправа, син знаменитого форварда «Динамо») та нападника Андрія Тихонова (на фото зліва, однофамілець форварда московського «Спартака» 90-х). Юні гравці не знітилися і чудово проявили паростки свого футбольного талану. Таким чином, разом з Андрієм Волошиним, Ярославом Ізотовим та Захаром Добровольським вони згодом зможуть скласти гідну когорту в першій команді.   

23.01.2021. Товариський матч

«ДИНАМО» U-21 (Київ) – «ДІНАЗ» (Вишгород) -2:1

Голи: Скорко (50), Надольський (52) – Дмитренко (55).

На 73-й хвилині ГНП («Діназ») не реалізував пенальті.

«Діназ»: Крупниченко (ГНП), Банасевич (Корешков), Дмитренко (Волошин), Волошин (Ізотов), ГНП, Бовтрук (ГНП), Бриженко (Крохмаль), Брижчук (ГНП), Старенький (Тихонов) Апанчук (Бафталовський), Кірієнко (Саленко).       

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери