Третя перемога в передсезонці

Середа, Липня 14, 2021 - 21:38

Три «сухі» голи отримав новачок з Києва.

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ЛІВИЙ БЕРЕГ» (Київ) – 3:0

Голи: ГНП (39), Чепурненко, Апанчук (58, з пенальті).

На 68-й хвилині Акименко («Лівий берег») не реалізував пенальті.

«Діназ» (стартовий склад): ГНП, Старенький, Волошин, Ічанський, Помазан, Чепурненко, Петренко, ГНП, ГНП, Бовтрук, ГНП. На заміну виходили Бафталовський, Апанчук, Саленко, Ізотов, Андрющенко та ще кілька гравців на перегляді.

В контрольному матчі, що відбувся в середу в Демидові, «Діназ» впевнено обіграв «Лівий берег». Це третя перемога вишгородців під час нинішнього літнього передсезонного збору. Відтак, загальна різниця голів у цих зустрічах стала 8-1.

ЧИТАЙТЕБовтрук та Апанчук забезпечують перемогу «Діназу» над «Оболонню»

Хоча початок двобою був не надто оптимістичним для підопічних Володимира Бондаренка. Гості, у складі котрих на поле вийшло кілька знаних в Україні футбольних майстрів - Андрій Запорожан, Павло Ксьонз, Олег Карамушка, намагалися навіть більше контролювати м’яч і довго не підпускали господарів до власних воріт. При цьому й самі серйозних гольових моментів все ж не створювали. Частіший контроль м’яча в середині поля давав лишень невелику візуальну перевагу, яка дивідендів не принесла. «Діназ» же, немов справжній шаховий гросмейстер, витримав паузу – ознаку майстерності, і не тільки вирівняв гру, але й зробив чіткий випад наприкінці першого тайму. Роман Помазан довгою передачею знайшов попереду Сергій Старенького, той головою скинув м’яч своєму партнеру вздовж лінії воріт і ГНП (гравець на перегляді) без зайвих клопотів також головою поставив смачну крапку.

ЧИТАЙТЕ: Коли клас б’є молодість 

Цей гол дозволив вишгородцям не тільки заграти розкуто, але й результативно. Одразу після перерви вони подвоїли свою перевагу. Майстер стандартів Євген Чепурненко зі штрафного так пробив по центру під перекладину, що навіть супердосвідчений 46-річний Віталій Рева, за спиною у якого 472 матчі в таких командах, як «Динамо», «Арсенал», ЦСКА, «Оболонь», «Таврія», «Кривбас» та 9 ігор за збірну України, спіймав облизня, махнувши повз м’яч рукою. Пройшло сім хвилин і Олександр Апанчук, реалізував пенальті, котрий було призначено за порушення проти його партнера.

Така перевага заспокоїла «Діназ». Він різко знизив активність і почав грати за рахунком. А це завжди має інший бік медалі. І  в «Лівого берегу» був чудовий шанс перехопити ініціативу. Якби на 68-й хвилині Олександр Акименко реалізував «точку», то хтозна чим все обернулося б для господарів. Обійшлося і фінальний свисток зафіксував «суху» перемогу діназівців.      

КОНТРОЛЬНІ МАТЧІ

7 липня

«ОБОЛОНЬ» (Київ) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:2

10 липня

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ЛЮБОМИР» (Ставище) – 3:1

14 липня

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ЛІВИЙ БЕРЕГ» (Київ) – 3:0

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери