Підготовку до сезону «Діназ» завершив нічиєю

Субота, Липня 17, 2021 - 23:21

Обидва м’ячі влетіли у ворота в першому таймі.

«ВПК-Агро» (Вишневе) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 1:1

Голи: Литвиненко (31) – Бафталовський (38).

«Діназ» (стартовий склад): Крупниченко, Банасевич, Волошин, Ічанський, Помазан, Петренко, Чепурненко, Бафталовський, Бовтрук, Малей, Апанчук. На заміну виходили: Леванідов, Ізотов, Майборода, Чернишов та гравці на перегляді.

Результативна нічия була зафіксована в контрольному поєдинку представників Першої та Другої ліг. У Щасливому «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини обмінявся точними ударами з вишгородським «Діназом».  Для обох клубів це був заключний товариський акорд напередодні нового футбольного сезону в Україні, котрий стартує за тиждень.

Домовленість про гру було досягнуто між наставниками команд Олександром Грицаєм та Володимиром Бондаренко лишень в п’ятницю вранці і вже в суботу колективи зійшлися на зеленому газоні одного з тренувальних полів у Щасливому аби перевірити в бойових умовах потенційних новачків та відпрацювати старі ігрові зв’язки.

ЧИТАЙТЕ: Третя перемога в передсезонці

Вже на початку матчу «Діназ» ледве не відкрив рахунок. Євген Чепурненко подав зі штрафного, а Роман Помазан з кількох метрів ногою переправив м’яч точно в груди голкіперу «ВПК-Агро», хоча перед ним були семиметрові ворота. Дніпропетровці «намотали» цей епізод «на вуса» і надалі постаралися відтіснити напругу від власних воріт. Поступово їм це вдалося і вже вони стали загрожувати володінням Олексія Крупниченко. Врешті-решт на 31-й хвилині Іван Литвиненко відкрив рахунок.

Вишгородці тут же кинулися вирівнювати ситуацію і впродовж двох хвилин створили чудові нагоди для взяття воріт, але ні Євген Чепурненко, ні Вадим Бортук не зуміли переграти голкіпера. Зате Артем Бафталовський скористався грубою помилкою стража воріт «ВПК-Агро», обікрав його й спокійно закотив м’яч в сітку.

У другому таймі наставники команд зробили серію замін. Від цього більше розладналася гра у «Діназу» і аграрії створили кілька непоганих моментів, але жодного з них не використали. Не забивали більше й вишгородці.

ЧИТАЙТЕ: Календар на сезон-2021/22

Наступного тижня діназівці розпочнуть тижневий цикл підготовки до стартового поєдинку нового чемпіонату. Це буде третій сезон команди в Другій лізі. У першому турі підопічні Володимира Бондаренка відправляться в гості до київського «Рубікону». Гра відбудеться в понеділок, 26 липня.  

КОНТРОЛЬНІ МАТЧІ

7 липня

«ОБОЛОНЬ» (Київ) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:2

10 липня

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ЛЮБОМИР» (Ставище) – 3:1

14 липня

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ЛІВИЙ БЕРЕГ» (Київ) – 3:0

 17 липня

«ВПК-Агро» (Вишневе) – «ДІНАЗ» (Вишгород) – 1:1

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери