Перед тривалою перервою «Діназ» зіграє з «Карпатами»

П'ятниця, Листопада 26, 2021 - 12:11

Анонс центрального матчу 20-го туру.

27 листопада на львівському стадіоні «Україна» відбудеться ще один важливий поєдинок Другої ліги, в якому наш «Діназ» зустрінеться з львівськими «Карпатами». Нині галичани одноосібно очолюють турнірну таблицю групи «А», вишгородці йдуть третіми, відстаючи від лідера на п’ять очок.

Минулої суботи «Діназ» перервав свою серію з шести перемог, поступившись вдома черкаському ЛНЗ. Тому підопічні Володимира Бондаренка в бойовому настрої відправилися в п’ятницю вранці на Західну Україну. В обід команда прибула до Львова і на тренувальному полі провела передматчеве тренування. Після цього діназівці відправилися в готель «Дністер», де готуватимуться до непростої битви.

«Карпати» теж налаштовуються серйозно. Вони добре пам’ятають, що у першому колі поступилися в Демидові з мінімальним рахунком 0:1 й тепер хочуть реваншу. Галичани піднялися на вершину турнірної таблиці завдяки 12-матчевій серії перемог. При цьому в шести поєдинках вони обігравали суперників з розгромним рахунком і загалом пропустили лишень три голи, в свою чергу забивши 36 м’ячів. Найкращим бомбардиром у складі львів’ян є досвідчений Денис Кожанов – 10 голів. Стільки ж і в діназівця Євгена Чепурненко. Також обидва по чотири рази відзначилися з пенальті.

Стартовий свисток головного арбітра матчу «Карпати» Л – «Діназ» Ігоря Сташука з Чернігова прозвучить на «Україні» о 17 годині. Асистентами на грі працюватимуть Олексій Гавеля (Кривий Ріг) та Максим Катющев (Одеса). Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область). Делегат УАФ та спостерігач арбітражу – Михайло Митровський (Ужгород).  

Попередня зустріч

22 серпня 2021 року

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «КАРПАТИ» (Львів) – 1:0

Гол: Чепурненко (38, з пенальті).

«Діназ»: Котовий, Помазан, Волошин, Банасевич, Ічанський, Чепурненко (Ізотов, 90+2), Петренко, Бовтрук (Малєй, 46), Бафталовський, Майборода, Старенький (Бриженко, 61; Саленко, 90+5).

«Карпати»: Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай (Притиковський, 54), Ткачук (Кожанов, 54), Чачуа, Дударенко (Повалій, 60), Приймак, Гуменюк (Єрмаченко, 72), Заставний (Галенков, 68), Буднік.

Попередження: Волошин (29), Бафталовський (42), Петренко (70), Котовий (90+4) - Заставний (37), Гуменюк (41), Дударенко (50), Сімінін (59).

Арбітр – Є.Кєвліч (Кропивницький). Асистенти – З.Курбанов (Херсон), Я.Пилипенко (Кропивницький). Четвертий арбітр – К.Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу – І.Сидорук (Суми).

Демидів. Стадіон «Діназ». 400 глядачів. 26 С.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери