Мінімальна поразка від столичної «Зірки»

Четвер, Травня 14, 2015 - 12:49

У черговому турі чемпіонату міста Києва підопічні Андрія Гірчі мінімально поступились київській «Зірці».

Поєдинок на стадіоні «Темп» у Києві активніше розпочали господарі поля. Кияни захопили центр поля і притиснули «діназівців» до своїх воріт, тим більше, що майже усі підбирання були за столичною командою. Декілька разів гравці «Зірки» відверто вибачали нашу команду виходячи один на один з голкіпером нашої команди Дмитром Солонухою, у деяких моментах точності забракло нападникам киян, а в деяких епізодах саме блискуча гра нашого воротаря рятувала «діназівців» від стовідсоткового голу.

Однак варто чесно сказати, що господарі награли на те, щоб відкрити рахунок і зробили кияни це після подачі кутового і цього разу навіть голкіпер «Діназу» не зміг врятувати свою команду після удару впритул.

Окрилені своїм успіхом кияни кинулись забивати другий м’яч і вони мали для цього моменти, але коли здавалось, що м’ячу вже ніде опинитись окрім як у воротах, на бік «діназівців» ставала футбольна фортуна. В атаках господарів гравців і застав свисток арбітра на перерву.

У перерві поєдинку тренер нашої команди Андрій Гірча зміг донести потрібні слова своїм підопічним і у другій половині зустрічі наші хлопці заграли сміливіше і моменти почали з’являтись у воріт господарів. Активніше заграли «діназівці» у нападі, Владислав Слободянюк почав чіплятися за м’яч після довгих передач, а Олег Лісовий завдяки своїй швидкості раз по раз загострював ситуацію біля воріт суперника.

Щоправда і столична команда відповідала своїми гострими контратаками і могла не один раз поховати надії нашої команди на позитивний результат. Свій стовідсотковий шанс, щоб врятувати матч мали і наші гравці, однак за декілька хвилин до кінця поєдинку перебуваючи у вбивчій позиції нападник нашої команди не зорієнтувався та дозволив супернику вибити м’яч.

Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну поразку «діназівців», хоча результат цього поєдинку міг бути зовсім іншим.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери