Максима Банасевича включено до збірної 18-го туру

Середа, Листопада 17, 2021 - 08:48
,

А кращим нападником в групі «А» визнано Олександра Апанчук.

Номінальний правий захисник «Діназу» Максим Банасевич ввійшов до складу символічної збірної чергового туру чемпіонату України серед команд Другої ліги, котру традиційно визначають фахівці ПФЛ в співпраці з інтернет-порталом sportsrena.com. Це його друге таке визнання в нинішньому сезоні.

У матчі проти АФСК «Київ» він дійсно виділявся, як і в багатьох попередніх поєдинках. Вперше зігравши на фланзі з молодим вихованцем діназівської академії Богданом Духотою, вони просто розривали номінальних господарів. Максим лишень після переходу в «Діназ» закріпився на позиції правого бека, хоча до цього часу в інших клубах грав переважно крайнього півзахисника. Саме атакувальні навички дозволяють йому не тільки вчасно й креативно підключатися вперед, але ще й чимало забивати. М’яч у ворота киян став для нього четвертим в сезоні. Причому, три з них він забив суперниками, а одного разу відзначився автоголом.   

«Правий фланг вишгородців у складі Банасевича та молодого Духоти постійно був мотором атак номінальних гостей. У матчі з АФСК «Київ» Максим виявився учасником всіх головних атак через свій край. Кілька разів здорово проривав редут суперників через сольні рейди з прострілами та подачами, а після перерви швидко зорієнтувався на підбиранні та закріпив перевагу «Діназу» своїм голом» - так охарактеризували дії Банасевича в суботньому матчі 18-го туру.

До речі, спеціалісти також відзначили й Олександра Апанчука, котрий відкрив рахунок у матчі з АФСК «Київ». Він став кращим нападником в групі «А». Утім, у символічній збірній його випередив автор хет-трику з групи «Б» Микита Жуков («Скорук»).

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери