Футбольний сезон на Вишгородщині завершено

Субота, Листопада 23, 2013 - 19:38

Матчем за суперкубок Вишгородського району завершився довгий, цікавий та безкомпромісний сезон 2013 року. 

Володар кубку «Межигір’я» (Нові Петрівці) та ФК «Діназ» (с. Лютіж) зустрілися на футбольному полі ОСК «Діназ» в Лютежі, щоб визначити кращу команду району. Матчі між цими суперниками є справжньою окрасою футбольного життя в нашому районі. Не став винятком і цей матч. Діназівці першими відкрили рахунок – відзначився кращий нападник сезону Карім Тутахел.

Але суперник без бою здаватися не збирався, і вже по перерві в одній зі своїх атак Чернишов зрівняв рахунок, подарувавши надію численним вболівальникам, які завжди палко підтримують своїх улюбленців. 

Але «Діназ» вже було не стримати. Тож спочатку капітан команди Андрій Шипілов вивів свою команду вперед, а потім своїм шансом блискуче скористався молодий талановитий півзахисник Ігор Кашка. У підсумку 3:1 на користь ФК «Діназ» – і суперкубок разом з черговим тріумфом у підопічних Ігоря Іваненка. 

По закінченні матчу відбувся ще один поєдинок, тепер уже за суперкубок Київської області з футболу між командами «Колос» (с. Ковалівка) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка). У цікавій безкомпромісній боротьбі перемогу одержав ФК «Колос». Точний постріл головою у виконанні Рудюка на початку матчу виявився єдиним у зустрічі. Тож ФК «Колос» із Ковалівки другий рік поспіль стає чемпіоном та володарем суперкубку Київської області з футболу.

Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної федерації футболу 

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери