Два новачки в «Діназі»

П'ятниця, Липня 16, 2021 - 13:37

Леванідов та Малей підписали контракти з вишгородським клубом.

За тиждень до старту чемпіонату в Другій лізі склад «Діназу» поповнився двома футболістами. Свої підписи під контрактами поставили воротар Владислав Леванідов та півзахисник/нападник Юрій Малей. Вони вже взяли участь у кількох контрольних матчах і залишили чудове враження.

Владислав Леванідов (28 років), голкіпер. Вихованець столичного РВУФК. Виступав у складі київських ЦСКА та «Динамо», «Олександрії», луцькій «Волині». Запрошувався до юніорської збірної України (U-17). У професійній кар’єрі провів 83 матчі, пропустив 79 м’ячів.

Юрій Малей (29 років), нападник. Вихованець чернігівської «Юності». Пробував свої сили в чернігівській «Десні» та «Авангарді» (Корюківка). В професійному футболі виступав за «Барсу» (Суми), «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні), «Оболонь» (Київ), «Полісся» (Житомир), «Мир» (Горностаївка), «Ниву» (Вінниця), «Черкащину», «Поділля» (Хмельницький). У біографії значиться 102 матчі та 11 точних ударів. У контрольному матчі «Діназу» встиг відзначитися голом з пенальті у ворота ставищенського «Любомиру».

Коментарі

Проявляйте себе на полі і вас помітять...

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери