Дубль Шевченка і гол Старенького не забезпечили перемоги «Діназу»

Четвер, Березня 4, 2021 - 08:16

Вишгородці поступилися на останніх секундах матчу.

В середу, 3 березня, «Діназ» провів перший контрольний поєдинок на турецькому зборі в Анталії. В супергольовому двобої підопічні Володимира Бондаренка поступилися молдовському ФК «Бєльці» (латиницею назва цього клубу пишеться, як «Balti»). Саме так віднедавна перейменувався клуб з одноіменного містечка, втративши відому у футбольних колах назву «Заря» і пройшовши певні реорганізаційні процедури. Очолює колектив, як і раніше український фахівець Ігор Рахаєв. Минулого сезону ця команда вилетіла з національного дивізіону і відтепер готується до старту в першій лізі Молдови.

Контрольний матч «Діназ» розпочав відмінно. Вже на першій хвилині Олексій Бриженко ввірвався в карний майданчик суперника і був з фолом зупинений захисником «Бєльців». Пенальті чітко реалізував досвідчений новачок В’ячеслав Шевченко. Минуло дев’ять хвилин і молдавани вдало виконали штрафний. Подача, удар головою і м’яч влітає у дальній кут. На 19-й хвилині Сергій Старенький вивів нашу команду вперед, першим встигнувши на добивання, після того, як голкіпер відбив удар Вадима Бовтрука. Та минуло три хвилини й провал у захисті «Діназу» призвів до неприємностей. Продовжив гольову перестрілку все той же В’ячеслав Шевченко, котрий вчасно замкнув простріл Сергія Старенького й оформив дубль. І все ж піти на перерву з перевагою в рахунку українцям не вдалося. 41-а хвилина, розхлябана гра захисників, котрі надали можливість гравцю молдавської команди прицілитися і потужно пробити в дальню стійку, від котрої м’яч шмигнув у сітку – 3:3.

Десь в підсвідомості очікувалося, що у другому таймі подібна феєрія голів не продовжиться, бо тренери наведуть порядок в своїх рядах. Хоча «Діназ» зобов’язаний був забивати ще, як мінімум, разів п’ять. Але з 99-відсоткових позицій м’яч так і не залетів у сітку. То захисники, то голкіпер ставали на заваді, а то просто не потрапляв у рамку воріт. Двічі шкіряна куля випробувала також на міцність каркас молдавських воріт. Натомість черговий провал в обороні на останніх секундах зустрічі відібрав у діназівців сподівання хоча б на нічию.

Перший цьогорічний турецький млинець виявився глевким для українців. Тепер у тренерського штабу є  можливість детально проаналізувати помилки і виправити їх. Благо подібні контрольні матчі саме для цього й слугують. Наступний поєдинок команда Володимира Бондаренка проведе 6 березня проти «Альянсу» (Липова Долина).

«ДІНАЗ» (Вишгород) – ФК «БЄЛЬЦІ» (Молдова) – 3:4

Голи: В.Шевченко (1, з пенальті, 38), Старенький (19) - ?? (10), ?? (33), ?? (41), ?? (90+2).

«Діназ»: Крикнін, Банасевич, Гарбар, Волошин, Помазан, Белич, Петренко, Старенький, Бриженко, Бовтрук, В.Шевченко. На заміну виходили: Котовий, Ізотов, Апанчук, Корешков, Кірієнко, Брижчук, Русьян, Чернишов.

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів!!!!!!!!!!!! https://t.me/FCDINAZ

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери