«Діназ» вийшов з відпустки

Понеділок, Січня 16, 2023 - 20:54

Вишгородці провели перше тренування.

У понеділок, 16 січня, гравці вишгородського «Діназу» повернулися з відпустки і провели перше тренування на штучному полі міської арени «Енергетик». Після півгодинної пробіжки, футболісти розділилися на чотири команди і зіграли кілька міні-таймів на півполя. Як завжди буває під час зимової підготовки, на перегляд вже приїхало чимало новачків, котрі прагнутимуть зарекомендувати себе та потрапити до складу першолігового колективу.

Їм є кого замінити, адже під час  тривалої перерви керівництва клубу прийняло рішення завершити співпрацю з кількома виконавцями. Залишили «Діназ» Сергій Ічанський, Олег Вакуленко, Владислав Гарнага, Богдан Духота, Максим Куліш, Річмонд Чуквуемека. Поки що відкритим є питання по Ярославу Богунову та Владиславу Клименко, котрі потрапили в сферу інтересів клубів Прем’єр-ліги. Також є втрати серед тренерського складу. До криворіжського «Кривбасу» перебирається асистент головного тренера Олександр Процюк.

Впродовж тижня «Діназ» працюватиме в режимі одноразових тренувань, а в суботу, 21 січня, підопічні Олександра Головко стартують в Меморіалі Макарова-2023. Хто стане їх суперниками в групі визначиться в середу, коли остаточно стане відомий склад учасників зимового турніру та відбудеться жеребкування.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери