«Діназ» U-16 – чемпіон України у вищій лізі ДЮФЛУ!!!

Субота, Червня 12, 2021 - 13:30

Перемогу вихованцям академії приніс точний удар Андрія Тихонова.

Чемпіонат ДЮФЛУ. Вища ліга. U-16

Фінал

«БАРСА» (Суми) - «ДІНАЗ» (Вишгород) – 0:1

Гол: Тихонов (19).

«Діназ»: Кузуб, Єрмачков, Койніченко, Онуфрійчук, Дідич, Пінчук (Пархоменко, 51), Андрющенко, Савинець (Віхляєв), Саленко (Кондратюк, 80), Могилевець (Найдьон, 75), Тихонов.

«Діназ» U-16 виграв звання чемпіона України серед команд (U-16) у вищій ДЮФЛУ. У фіналі, який відбувся на стадіоні «Центральний» в Тернополі вихованці головного тренера Олександра Гончарова обіграли сумську «Барсу» з рахунком 1:0. Мінімальну перемогу принесли відмінні дії та настирливість нападника вишгородців Андрія Тихонова в середині першого тайму.  

Стартові хвилини поєдинку краще провели сумчани, котрі захопили ініціативу й створили кілька гострих моментів біля воріт вишгородців. Особливо небезпечним був епізод на 12 хвилині, коли лишень Дідич чудово підстрахував свого голкіпера й перепинив політ м’яча майже на лінії воріт. Невдовзі вже Черепащук не переграв голкіпер «Діназу».

Не забивши, сумські футболісти отримали гол у власні ворота. У своєму карному майданчику грубо помилився воротар «Барси» і Тихонов, вдало підставивши ногу, переправив м’яч в сітку. Після цього підопічні Олександра Гончарова провели ще кілька небезпечних атак і могли забити вдруге. Знову активність на вістрі атаки проявив форвард Тихонов, котрому на цей раз не вистачило миті аби обікрасти захисника та голкіпера суперників. За дві хвилини «Барса» ледве не зрівняла рахунок, але на цей раз Кузуб зумів парирувати удар Капустяна головою, а на добиванні нападник з Сум виявився неточним.  

По перерві «Барса» прагнула відігратися і тому методично намагалася розхитати оборонні редути колективу з Київщини. Та переважна більшість їх ударів виявилися неточними, а в кількох епізодах вдало зіграли оборона «Діназу». Натомість, самі вишгородці час від часу проводили гострі контратаки, а ближче до фінального свистка намагалися перш за все надійно зіграти в обороні. На останніх хвилинах зустрічі сумчани кинулися на завершальний сумбурний штурм. Але завдяки самовідданим діям вихованців футбольної академії «Діназу» їм вдалося вистояти. І знову в одному з епізодів команду врятував Дідич, котрий головою перепинив політ. А за двадцять секунд до фінального свистка Тихонов та Кондратюк вискочили проти одного захисника, але не зуміли чітко розпорядитися м’ячем й забити другий м’яч. І ось фінальний свисток зафіксував високе досягнення команди футбольної академії «Діназу».

По завершені зустрічі відбулася церемонія нагородження чемпіонськими медалями та кубком. Також були вручені індивідуальні нагороди. Серед номінантів і два діназівці. Кращим нападником турніру став Андрій Тихонов, а кращим гравцем визнали захисника Євгена Дідича.  

Всі новини оперативно. Приєднуємося й запрошуємо друзів у підписники клубного Телеграм-каналу!!!!!!!!!!!! 

https://t.me/FCDINAZ_oficial

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

Instagram: fc_dinaz

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери