«Діназ-2001» роз`їхався миром з «Локомотивом»

П'ятниця, Вересня 25, 2015 - 10:09

Вишгородці вдало провели виїзний поєдинок проти «залічничників».

В рамках турніру вищої ліги чемпіонату Києва «Діназ-2001» (тренер Андрій Гірча) гостював у столичного «Локомотива».  Ще напередодні матчі було зрозуміло, що легкою прогулянка не буде, адже «Локомотив» посідає другу сходинку в турнірній таблиці і «кістяк» цієї команди складають вихованці колишнього київського «Арсеналу».

Вже з перших хвилин господарі намагалися затиснути гостей на їх половині поля. На початку зустрічі частково це вдалося. «Локомотив створив напругу біля воріт «Діназу», але до стовідсоткових гольових моментів не зумів діло довести. Непогано діяла оборона вишгородців та голкіпер Дмитро Солонуха не допускав помилок.

Витримавши стартовий натиск суперника, гравці «Діназу» самі перейшли до більш гострих дій попереду. І це швидко принесло плоди. Під час однієї з контратак на 15-й хвилині Мігель Федосєєв чітким ударом змусив капітулювати голкіпера «Локомотива». Ошелешені господарі кинулися вперед, але до перерви завершити свої атаки не змогли.  Вдалося їм це тільки на початку другого тайму після точного удару з середньої відстані.

На диво, цей гол допоміг «Діназу» позбутися скутості, команда розправила крила і полетіла вперед. І за весь другий тайм створила безліч гострих моментів біля воріт суперника, хлопці кілька разів виходили віч-на-віч з голкіпером «Локо», але в кінківці не вистачило завершального точного удару. По суті, перевага «діназівців» в цьому поєдинку мала б вираховуватися трьома-чотирма голами. Утім, не судилося.

Склад «Діназу-2001»: Солонуха, Веремеєнко, Ткаченко, Шихненко, Канавін, Корнієвський, Лісовий, Слободянюк, Дорошенко. Запасні: Зайченко, Сіволапов, Коротченко.

«Ми дуже серйозно готувалися до матчу з «Локомотивом», - прокоментував зустріч Андрій Гірча. – Знали, що їдемо в гості до одного з лідерів чемпіонату і матч буде непростим. Тому особливої додаткової мотивації не потрібно було. На установці просив хлопців зіграти дуже дисципліновано на своїх позиціях і активно в атаці. Вважаю, що хлопці добре виконали установку і якби трішки кращою була реалізація моментів, то могли й виграти. Результат гри для нас позитивний і він дозволяє в хорошому психологічному настрої готуватися до чергового туру чемпіонату України. В неділю в Демидові ми будемо приймати команду з Умані».  

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери