«Чайка» «підписала» Олександра Кучера на гру і поступилася «Діназу»

Субота, Лютого 8, 2020 - 23:47

Вишгородське дербі набуло нового забарвлення.

На сільському стадіоні в Лютежі відбувся цікавий товариський поєдинок двох вишгородських команд «Діназу» та «Чайки». І не сам факт проведення такого матчу став прикметним, а те, що в складі оновленої «Чайки» на поле вийшло чимало футболістів, котрі свого часу виступали у складі другого діназівського клубу. На чолі з Борисом Шевелюком тепер вони намагатимуться піднятися вгору «Чайці». До того ж, досвідчений фахівець спортивної галузі запросив зцементувати оборону його нової команди екс-гравця збірної України, донецького «Шахтаря», львівських «Карпат» та ще кількох клубів центрального захисника Олександра Кучера. Майстер провів на полі тільки перший тайм і своїми вмілими вказівками допоміг зберегти ворота «Чайки» в недоторканності.

Це був своєрідний принциповий іспит для багатьох вихованців діназівської академії, які раніше претендували на місце в професійному колективі. І вони намагалися гідно протистояти професіоналам з першого «Діназу». Але зберегти ворота «сухими» «Чайці» вдалося тільки до перерви, хоча діназівці в цей час і створили кілька гольових моментів, навіть перевіривши одного разу на міцність каркас воріт. Утім, забити зуміли тільки після відпочинку. На 60-й хвилині Максим Гида отримав в карному майданчику пас від Володимира Крохмаля, одним дотиком обробив м’яч, а другим з розвороту спрямував його повз В’ячеслава Пруднікова.

Будь-які спроби «Чайки» зрівняти рахунок не увінчалися успіхом. Натомість, «Діназ» був значно ближчим в кількох моментах, зоб знову забити. Врешті-решт на останніх секундах зустрічі Олександр Безпалий все ж таки вразив ціль, закріпивши перемогу підопічних Володимира Бондаренко.

«ДІНАЗ» - «ЧАЙКА» - 2:0

Голи: Гида (60), Безпалий (90).

«Діназ» (стартовий склад): Крикнін, Крохмаль, Дмитренко, Ізотов, новачок, Марченко, Добровольський, новачок, Безпалий, Терещенко, Гида.

«Чайка»: Прудніков, Головко, Кучер, Войналович, Дорошенко, Кемфор, Курило, Шевелюк, Малініч, Павлюк, Шипілов.    

Відтак, головний тренер Володимир Бондаренко з понеділка переводить команду на тижневий підготовчий цикл. Навантаження очікують серйозні, адже до офіційного відновлення сезону залишається півтора місяці і кожен з футболістів повинен довести свої претензії на місце в стартовому протоколі. На початок березня планується виліт «Діназу» на підготовчий збір до Туреччини.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційніх клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери