Антон Котовий: «Нашій команді до снаги вийти в Першу лігу»

Четвер, Жовтня 14, 2021 - 12:12

Голкіпера «Діназа» відповів на питання пресслужби ПФЛ.

Впевнена гра 20-річного голкіпера «Діназу» Антона Котового дозволила йому втретє у чемпіонаті залишити свої ворота недоторканими. В інтерв’ю прес-службі ПФЛ Антон подякував тренерському штабу за довіру, а також наголосив на амбітних планах «Діназу».

- Антоне, ти розпочинав поточний сезон третім воротарем у «Діназі», але все частіше займаєш місце у воротах, залишаючи гріти лавку Владислава Леванідова та Олексія Крупниченка. Що надає тобі впевненості?

- Наголошую на тому, що Олексій Крупниченко та Владислав Леванідов є досвідченими та кваліфікованими голкіперами. Це справжні професіонали, які достойно представляють нашу команду. Вдячний Володимиру Бондаренку та всьому тренерському штабу за довіру. Для мене важливо грати і набиратися досвіду. Роблю усе від себе залежне, щоб їх не підвести. Довіра тренера мене мотивує та надає впевненості. А обидва наших воротарі мене підтримують, адже ми справді одна команда.

- Ти прийшов у «Діназ» лише навесні 2021 року і зіграв за цей час сім ігор. Але показник твоїх сухих матчів вражає – п’ять. Ти слідкуєш взагалі за своєю статистикою?

- Показники це добре, але вони не найголовніші. Намагаюся виконувати свою роботу на максимум, допомагаючи команді перемагати. Постійно працюю над собою, вдосконалююся. Набираюся досвіду під час матчів та в тренувальному процесі.

- Попри твій юний за воротарськими мірками вік, «Діназ» для тебе вже четверта професіональна команда. Раніше були «Колос», «Черкащина» та «Олімпік»

-  Дійсно, за свій короткий шлях у професіональному футболі змінив декілька клубів. «Колос» - моя перша професіональна команда. Я дуже вдячний тренерам та гравцям цієї команди за неоціненний досвід. У «Черкащині» та «Олімпіку» теж набирався досвіду. Проте, я хотів грати, а не сидіти на лаві запасних.

- Ваша команда ставить високу задачу на цей сезон: вийти у Першу лігу. Як ти вважаєш, чи по силам «Діназу» таке завдання?

- Вважаю, що «Діназу» до снаги вийти у Першу лігу. В нас грають досвідчені та професіональні футболісти, які ставлять перед собою амбітні завдання. Також відзначу чудову атмосферу всередині колективу. Хлопці підтримують один одного. Думаю, що у нас все вийде.

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери