«Діназ» отримав урок футболу від «Десни»

Понеділок, Серпня 10, 2020 - 23:19

П’ять м’ячів було забито в контрольному поєдинку в Демидові.

«ДІНАЗ» (Вишгород) – «ДЕСНА» (Чернігів) – 1:4

Голи: Бовтрук (50) - Шевцов (59, з пенальті, 65, 79), Будківський (69).

На 90-й хвилині Олексій Бриженко не реалізував пенальті.

«Діназ»: Крикнін, Грабчак, Помазан, Волошин, Корешков, Бовтрук, Петренко, Ічанський, гравець на перегляді, Марченко, Апанчук. На заміну виходили: Крупниченко, гравець на перегляді, Гида, Ізотов, Чернишов, Беспалий, Бриженко.

Команда Олександра Рябоконя продемонструвала, як потрібно терпіти і чекати помилок суперника. А коли вони вже з’являються, то миттєво карати. У першому таймі не дуже й то було помітно різницю між представником елітного дивізіону та командою Другої ліги. «Діназ» на фоні «Десни» виглядав солідно і впевнено, намагаючись не просто відбиватися, але й самому створювати загрози воротам суперника.

Читайте: Володимир Бондаренко: «У грі з «Десною» хочемо перевірити свої сильні і слабкі сторони»

На старті поєдинку команди обмінялися ударами, які полетіли «в молоко». Далі розгорнулася позиційна боротьба за територію. Заволодіти ініціативою не вдавалося жодному з суперників, хоча вони спробували організовувати швидкі переходи від оборони в атаку. В одному з епізодів удар по воротам «Діназу» наніс Сергій Старенький, але м’яч прилетів точно в руки голкіперу Івану Крикніну. В свою чергу на 37-й хвилині після передачі Валентина Корешкова головою по воротам несильно пробив Вадим Бовтрук  - м’яч опинився в ногах у чернігівського воротаря.

«Сухий» перший тайм змінився цілою гольовою фейерією після перерви. Відкрили рахунок діназівці. Вадим Бовтрук, який свого часу виступав за «Десну», ударом лівою поклав шкіряний снаряд точно в «шістку». Відповідь суперника не забарилася і виявилася… потрійною. За десять хвилин чернігівці забили три голи і перевернули все з ніг на голову. Допоміг їм трішки і рефері матчу, призначивши на 59-й хвилині сумнівний пенальті. Ілля Шевцов реалізував вирок без проблем. Надалі ж він оформив хет-трик у цьому поєдинку, а ще один гол в свій актив записав Пилип Будківський. Сприяли цьому голепаду й кілька прикрих помилок діназівців в обороні, котрі немов на тарілочці підносили м’яч суперникам. На останній хвилині зустрічі Олексій Бриженко міг зробити рахунок більш пристойним, але, заробивши пенальті, він сам взявся його реалізовувати і не зумів переграти голкіпера Ігоря Литовку.

Читайте«Діназ» на рівних бився з командою Прем’єр-ліги

В середу, 12 серпня, «Діназ» проведе наступний контрольний поєдинок. На цей раз вишгородці відправляться в Щасливе, де зіграють з молодим складом донецького «Шахтаря» U-21. Початок матчу об 11 годині.

Більше фотографій та відео дивіться на офіційних клубних сторінках в соціальних мережах та офіційному каналі в ютубі.

https://www.facebook.com/FC-Dinaz-491987270912403/

https://t.me/FCDINAZ

https://www.youtube.com/channel/UCOM8S6a4YOxFPGuXOfChBCQ

Коментувати:

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Наші партнери